Egyéni, csoportos valamint óvodások, iskolások csoporúszásoktatása

Szabadidős programként egyéni és csoportos foglakozások. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermek a szabadidejét hasznosan töltse el, ne a TV előtt üljön. Hazánkban minden 5. gyerek túlsúlyos (a felmérések szerint), ami már fiatal korban mozgásszervi és keringési problémákhoz vezethet. Egyre többen szenvednek civilizációs betegségekben: asztmában és allergiában, amelyre szintén megoldást jelenthet a rendszeres mozgás, úszás. Ahogy iskolába kerül a gyermek, cipeli az iskolatáskát, ül a padban 5-6 órát görnyedve, az előző évekhez képest lecsökken a mozgással eltöltött órák száma. Kamaszkorban hirtelen megnyúlnak, de izmaik nem fejlődnek ezzel a rohamos növekedéssel, görbén tartják magukat, ami számos problémát vonhat maga után. Tehát számukra nagyon fontos a rendszeres mozgás, úszás.

Csoportos óvodai és iskolai úszásoktatás:
Óvodai és iskolai kereteken belül is van lehetőség az úszásra. Azokat a gyermekeket is figyelembe kell venni akiket a szülők nem tudnak külön foglalkozásokra hordani. Nagyon fontos, hogy minél hamarabb elsajátítsák a vízbiztonsághoz szükséges úszástudást, mert a mai gyerekek, fiatalok bátrabbak, felelőtlenebbek.
Egyre több tragédiáról hallani főleg nyáron. Ez ellen az óvoda, iskola is sokat tehet, ha beveszi kötelező programjába az úszásoktatást.
A foglalkozások 45 percesek és 10 perc játék.
 

Úszik a Baba Utánpótlásnevelő Sport Egyesület
E-mail: balog.gyorgyi71@gmail.com
Mobil: +36 (30) 28 350 28
Mobil: +36 (30) 86 44 184
Mobil: +36 (30) 86 44 186

Babaúszás

Gyermek úszásoktatás

Sérült gyermekek oktatása

Felnőtt úszásoktatás

Napközis úszótábor

Helyszínek

Elérhetőség